Reviews

Ambers.Dogwise
5.0
Based on 7 reviews
aangedreven door Facebook
Janique Visser
Janique Visser
2021-04-14T18:10:32+0000
Amber helpt mij en mijn Border Collie Inoki heel goed met onze probleempjes! Ik kan altijd bij haar terecht voor vragen en ze neemt altijd de tijd om de situatie zo goed mogelijk te analyseren om met een zo goed mogelijke oplossing te komen! Wij raden Amber zeker aan!! ❤lees meer
Nina van Tilbeurgh
Nina van Tilbeurgh
2020-11-11T08:04:55+0000
Amber is een heel fijne collega die veel waardevolle informatie en kennis deelt over hondengedrag en hondentaal. Vaak met haar eigen honden in de hoofdrol. Leerzaam en echt aan een aanrader om te volgen. 💕lees meer
Carolien Moes
Carolien Moes
2020-05-07T09:18:24+0000
Bruikbare, leerzame adviezen op een leuke manier gebracht. Herkenbare situaties worden met een filmpje duidelijk gemaakt.Amber zegt nooit “dat doe je fout” maar “heb je dit of dat al geprobeerd”Ik heb al menig honden bezitter die met vragen zat doorverwezen naar deze facebook pagina. Beter advies van Amber dan van de experts die ik tegen kom op straat.lees meer
Emma Krosse
Emma Krosse
2020-05-06T10:22:21+0000
Amber geeft goed en duidelijk advies waar je verder mee kan! Je kan bij haar veel leren over hondentaal (kalmerende signalen, ect.) Het boekje ‘kijk eens’ is erg leerzaam, ook de foto’s & video’s op haar pagina zijn er leuk om te kijken, steek je veel van op!lees meer
Lizzy van Trigt
Lizzy van Trigt
2020-05-02T08:59:40+0000
Amber is super goed in haar vak en heeft overal wel tips voor!
Linda van Driel
Linda van Driel
2019-07-20T10:32:56+0000
Amber werkt met veel liefde en energie aan Nora. Ook geeft ze goed uitleg over de hondentaal..Erg duidelijk en altijd met leuke leerzame filmpjes.Geeft tips en adviezen waar je wat mee kan.lees meer

 

Ook een beoordeling achterlaten? Klik dan hier!

In mei 2019 heb ik de hulp van Amber ingeschakeld, omdat onze 2 honden niet meer samen in één ruimte konden zijn. Na wat goede en duidelijke tips, hebben wij dit uitgevoerd en we zagen gelijk verandering in de omgang met elkaar. Na 10 dagen waren de hondjes weer als van ouds en weer de beste vrienden. Wij zijn veel te weten gekomen door Amber, zij heeft ons echt geholpen en we gebruiken haar tips nu nog steeds in het dagelijks leven. Ook vond ik het heel fijn, dat we snel contact hadden en er veel interesse werd getoond, zoals een maand later nog even vragen hoe het met de honden gaat. Dit vind ik erg proffecioneel. Stel wij hebben weer hulp nodig zou ik zeker Amber weer als eerste contacten. Erg vriendelijk en meedenkend. Wij zijn helemaal happy! Dank Amber, ook namens Chuck en Levi.

Oriana Werff – Chuck en Levi

Ik ken Amber’s Dogwise nu ruim anderhalf jaar en we werken regelmatig met elkaar samen.
Ik verwijs hondenbaasjes met het volste vertrouwen naar haar door om te werken aan gedragsproblemen, voor advies en persoonlijke begeleiding.
Amber viel mij op doordat ze met haar Facebook pagina hele waardevolle en duidelijke informatie deelt over de hondentaal en hondengedrag.
In haar boekje “kijk eens” heeft ze een belangrijk deel van de hondentaal vastgelegd zodat hondenbaasjes hier nog meer over kunnen leren. Hier is zij ontzettend goed in! Als je je hond beter wilt leren begrijpen of wilt werken aan bepaalde problemen moet je bij Amber’s Dogwise zijn!

Amee de Bruijn

Dankbaar….
Bijna dagelijks kom ik tijdens 1 van mijn wandelingen een bodybuilder tegen met een “agressieve” pitbull. Begrijp me niet verkeerd ik heb niks tegen het ras, ik geloof zelfs dat het 1 van de meest verkeerd begrepen rassen is. En de man doet op zijn manier erg zijn best om de krachtmeting met de hond te winnen. Ondertussen heeft Bram het curven zo eigen gemaakt dat ik hem probleemloos en zonder reactie langs dit tafereel kan begeleiden. Elke keer weer als ik de man de strijd met zijn hond aan zie gaan, ben ik Amber Kempers zo dankbaar voor haar adviezen. Ik leer Bram steeds beter lezen en we zitten volledig in de samenwerking ipv strijd.

Jolanda van Gils – Bram

Amber is zeer kundig heel betrokken en communiceert heel plezierig. We hebben erg veel aan haar consult voor onze bange buitenlandse hond gehad. Veel concrete oefeningen en tips waar je meteen mee aan de slag kan. Kortom een heel plezierige ervaring we bevelen Amber van harte aan!

Annemieke Wicherink- Vika

 

 

 

 

 

 

Amber heeft me geholpen door online/ telefonisch advies te geven. Ze nam ruim de tijd om mijn verhaal via de telefoon aan te horen en gaf me telefonisch vele adviezen en tips. Vervolgens kreeg ik ook een mooi uitgewerkt verslag met tips en adviezen. Ze heeft grote kennis van honden en gedrag en heeft ons geweldig geholpen! Ook weken en maanden na het gesprek hebben we nog regelmatig contact over de pieken en dalen in het gedrag van mijn hond. Ik kan haar aan iedereen aanraden.

Kim Bernds- Caius

 

 

 

Amber is een goede gedragscoach voor honden met verstand van zaken. Ze werkt volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag. Ze is een fijne collega waar ik graag naar door stuur indien nodig.

Kirsten van Gaalen