Online Introductie Consult

.Deze Introductie consult is een kennismaking met Amber van Amber’s Dogwise. Het is bedoelt voor jou als eigenaar wanneer je nog niet bekend bent met gedragstherapie, of wanneer je twijfelt of je een samenwerking met mij aan wilt gaan. Wanneer je mij al even volgt op social media zal je al een beetje weten hoe ik graag te werk ga, dit ga ik je ook  vertellen tijdens een introductie consult. Waarom welzijnsgericht/ holistisch werken beter en anders is als positief of correctie gericht werken. We gaan ook samen naar jou hulpvraag kijken. Je vult voorafgaand aan het consult een intake formulier in. En ik bespreek met jou al de eerste stappen van een traject. En krijg je van mij al de eerste handvaten om mee aan de slag te gaan. 


Dit zijn ook de eerste stappen die er in de gedragstherapie gemaakt worden voordat er aan training gewerkt gaat worden. 
Dus als je op een laagdrempelige manier meer wilt leren over gedragstherapie, of wil je graag even met iemand sparren en is een traject nog niet echt nodig? Voel je welkom om een introductie met mij in te plannen!

Na het introductie consult heb jij deze kennis in huis:

  • Weet je wat stress doet en veroorzaakt en heb je een Stressreductie plan aangepast op jouw hond
  • Weet je wat management is, en hoe je het kan inzetten naar jullie voordeel
  • Weet je wat in-elastische gedragingen zijn en waarom die bijna altijd de oplossing zijn voor (probleem)gedrag
  •  Vervullen wij de hond zijn basis behoeftes.
  • Heb je begrip over het gedrag van jouw hond en weet je ook waarom hij het gedrag inzet
  • Kan je de eerste stappen naar de oplossing zetten

€95,-

  • +/- 1,5 uur mega waardevolle tips en inzichten
  • Kort verslag achteraf
  • Kennismaken met gedragstherapie
  • Online vanaf je eigen bank

Een introductie consult kan in sommige gevallen al voldoende zijn voor jullie hulpvraag. (probleem) gedrag komt namelijk altijd vanuit een behoefte die niet vervult is. Wij gaan kijken naar de behoefte, de gemoedstoestand van jouw hond en gaan dit aanpakken. Voor veel problemen is dit voldoende, Maar vaker blijkt in de gedragstherapie meer nodig te zijn, bijvoorbeeld als er ook een stukje leerervaringen of aangeleerde gewoontes bij kijken, dan is ook een stukje training nodig. Je kunt dan na het introductie consult alsnog voor een gereduceerd  tarief een traject met mij instappen 🙂

Ja, een introductie consult is geschikt voor alle leeftijden en rassen. We kijken namelijk naar de individuele behoeftes en situaties. Hondse behoeftes zijn er voor iedere hond. 

Als je niet al een fijn management en stressreductie plan voor jouw hond hebt, dan is het antwoord volmondig JA! Je kan dan van mij veel verrassend nieuwe dingen leren.