Welzijnstraject

Samenwerken?

Hoe ziet een welzijnstraject eruit voor jou en jouw hond?

Gratis kennismaking

Gratis vrijblijvende telefonische kennismaking om te kijken of er een klik is

Documentatie & support

Anamnese formulier vooraf, uitgebreide diagnose en verslag achteraf en extra aanvullende documentatie. Ook kun je tijdens en achteraf het traject support van mij krijgen via whatsapp of email. 

Theorieles

Online live theorieles van +/- 60 minuten. Hierin bespreken we het behandelplan, stress reductie, emoties/ gemoedstoestanden en de in-elastische gedragingen. Ok krijg je de eerste oefeningen uitgelegd om mee te starten.

Les lichaamstaal etc.

Een tweede online les waarin ik jou alles leer over lichaamstaal van de hond, en jouw eigen lichaamstaal. Maar ook over de leerprincipes die achter het therapie plan zitten, zodat je echt een expert over je eigen hond wordt. 

Praktijk consult #1

Een praktijk consult bij jou thuis of op locatie van +/- 60 minuten waarin we de theorie (nog meer) in de praktijk gaan brengen

Praktijk consult #2

Een tweede praktijk consult aan huis of op locatie, waarin we de puntjes op de i gaan zetten in jullie reis en jullie erna alle theoretische en praktische tools bezitten om jouw hond liefdevol te begeleiden naar probleemloos leven

Massage

Gediplomeerd gevorderd kynologisch masseur aangesloten bij Palpabel, Stress verminderen en lichamelijke pijnklachten oplossen

Voeding

Gezonde darmen helpen stress tegen gaan

Wat zeggen mijn klanten

Amber is een super toffe gedragsdeskundige!! Ze heeft super veel kennis en je merkt dat ze altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hondengedrag. Dit gecombineerd met haar liefde voor honden zorgt voor een fijne samenwerking.
Geen corrigeermiddelen of straffen. Maar echt leren begrijpen wat je hond je vertelt en hier op een zo natuurlijk mogelijke manier mee omgaan! Mijn hond was altijd super gestresst buiten en viel uit naar andere honden en mensen. Maar met de hulp van Amber is mijn hond een stuk relaxter en kiest er steeds vaker voor om van de hond weg te lopen ipv uit te vallen! Dit loopt zo veel fijner 🤗🤗!!

~ Boukje Verhoef & Piña

Ik heb onlangs het genoegen gehad om met Amber samen te werken voor mijn reactieve hond.
Haar kennis van hondengedrag is werkelijk indrukwekkend. Ze gaf gedetailleerde uitleg over het gedrag van mijn hond, waardoor ik het ‘waarom’ achter de acties kon begrijpen. Hierdoor voelde ik mij niet alleen meer op mijn gemak, maar kon ik ook problemen effectiever aanpakken.
Wat ik het meest waardeerde, was haar bereidheid om een ​​stap verder te gaan. Ze gaf me na de sessie een uitgebreid rapport, compleet met haar analyse van het gedrag van mijn hond en aanbevelingen voor de volgende stappen. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat ik hierdoor onze voortgang kan volgen en tussen de sessies door op koers kan blijven. Bovenal komen haar vriendelijkheid en medeleven naar voren in alles wat ze doet. Ze geeft oprecht om het welzijn van zowel de honden waarmee ze werkt als hun eigenaren. Haar geduldige en begripvolle benadering maakte onze sessie tot een positieve en lonende ervaring.Als u op zoek bent naar een hondentrainer die niet alleen zeer deskundig is, maar ook vriendelijk, meelevend en professioneel, hoeft u niet verder te zoeken. Ik ben enorm dankbaar voor de begeleiding en steun die ik heb gekregen. Bedankt, Amber, voor je toewijding en passie voor wat je doet!

~ Ana Cozma & Tesa

Zeer capabele hondentrainer die -ja dat is zonder dollen echt bijzonder - ook met mensen kan omgaan! Natuurlijk staat de hond voorop, maar vaak moet het baasje iets veranderen en Amber blijft daarbij heel lief en respectvol. Ze weet enorm veel van hondengedrag en heeft ook veel ervaring met rescued honden uit het buitenland. Doen!

~ Eva van Duijn & Sam en Poets

Niet alleen op gedrag focussen...

...maar echt aan de slag met het begrijpen en oplossen van de onderliggende emotie, gemoedstoestand en lichamelijke gezondheid. We gaan gedragstraining combineren met leerprincipes, emotie-regulatie therapie, stressreductie, massageplan voor het lijf en brein en we kijken naar voeding en darmen.

Wordt zelf de expert van jouw hond!

Zodat jij in de toekomst ook problemen kan voorkomen

Gaan wij samen aan de slag?

Jou investering is € 450

reiskosten €0.50 per km

betaling mag in 2 delen