Puppen

Nieuwe pup consult  ( van ca. 60 minuten excl. reiskosten)

€50,-

De eerste maanden van de pup zijn vaak cruciaal voor een goede basis voor sociaal en evenwichtig gedrag. Om op te kunnen groeien tot een zelfverzekerde en sociaal vaardige hond heeft jouw pup vaak wat begeleiding nodig. Je krijgt tijdens dit consult veel tips en adviezen om jouw pup de optimale start te geven.

Niet alleen tips voor een goede socialisatie, maar ook tips om probleem gedrag te voorkomen. Aanbod komt bijvoorbeeld: het puppy-proof maken van uw huis, bijtgedrag, lichaamstaal, goede socialisatie en activiteiten die de hond helpen fysiek en mentaal te ontwikkelen.

Maar ook overprikkeling en het welzijn.  Voor dit consult kom ik bij u thuis of gaan we naar een locatie en is inclusief mijn boekje : "Kijk eens"

Wat je krijgt:

  • Mijn boekje "Kijk eens"
  • Ik leer je hondentaal en leerprincipes
  • We kijken naar je woning en wat bij je past
  •  Een uitgebreid verslag achteraf

 


 

 

Individuele puppycursus ( van ca. 30 minuten excl. reiskosten)

€20,- per les

De eerste maanden van je pup zijn vaak cruciaal voor een goede basis voor sociaal en evenwichtig gedrag. Om op te kunnen groeien tot een zelfverzekerde en sociaal vaardige hond heeft je pup vaak wat begeleiding nodig.
Deze lessen geef ik individueel.
Ik leer u dan de belangrijkste dingen van de socialisatie, leerprincipes van de hond, wat doe je als de pup opspringt of bijt. Wandelen aan een slappe lijn en we geven aandacht aan het hierkomen. Maar ook aan het zelfvertrouwen en sociale vaardigheden van de pup.  De lessen zijn bij jou thuis of op locatie. Sommige lessen zullen vergezelt worden van een stabiele volwassen hond.  We hebben aandacht voor het puppyproof maken van het huis, liefdevol opvoeden en hondentaal. 

Dit is inclusief mijn boekje "Kijk eens". 

  Ik heb geen vast pakket voor de puppycursus. We bepalen het aantal lessen op de behoeftes van de hond en de begeleider. Hierin ben ik volledig flexibel.

Wat je krijgt:

  • Een op maat gemaakt opvoedingscursus
  • Mijn boekje "Kijk eens"
  • Hondentaal leren, begrip over gedrag
  • Praktische handvaten tijdens praktijk situaties
  •  Een puppy certificaat

 *reiskosten bedragen €0,19 per kilometer (voor locaties buiten Alphen a/d Rijn, ik bereken zowel de heen als de terugreis).

Betalingen kunnen worden betaald via een Tikkie/betaalverzoek of via een factuur wat ik u zal toesturen.