Pakket "Uitvallende hond"

€150 ,-

 

Tijdens het traject "Uitvallende hond" gaan we samen aan de slag om de samenwerking tussen jou en jouw hond weer terug in balans te brengen. Samenwerken met respect en wederzijds vertrouwen.  In dit pakket zit onder andere: 1 intake consult van 1,5 uur, 2 praktijk sessies van 45 minuten en online vragen en begeleiding het hele traject.

Je leert van mij onder andere waarom je hond het gedrag uitvoert ( dus de onderliggende reden en emotie), hoe we het gedrag kunnen voorkomen en ombuigen.  We kijken naar de natuurlijke behoeftes van de hond en ik geef je een op maat gemaakt managementplan/trainingsplan. Zo kun jij binnenkort weer relaxed over straat. We gaan samen werken aan de onderliggende emotie. We gaan geen gebruik maken van correctie middelen zoals een antitrektuig of alternatief gedrag aanleren zoals zitten en kijken naar de baas. Dat zijn symptoom bestrijders. We pakken de emotie eronder aan zodat jullie beide zonder stress kunnen wandelen
Dit pakket is inclusief mijn boekje 'Kijk eens".

 

Wat je krijgt:

Een gratis kennismaking gesprek aan de telefoon

Gedragsconsult van 1,5 uur

2 Praktijksessies 45 minuten

Een op maat gemaakt management/trainingsplan via de mail

Praktische handvaten tijdens praktijk situaties

Mijn boekje "Kijk eens"

Begrip over het gedrag, weer ontspannen kunnen wandelen

3 maanden nazorg en onbeperkt vragen stellen

PS: Maak duidelijk dat jouw hond ruimte nodig heeft met deze stijlvolle honden-bandana, verkrijgbaar in de webshop.

 *reiskosten bedragen €0,30 per kilometer (voor locaties buiten Alphen a/d Rijn, ik bereken zowel de heen als de terugreis).

Betalingen kunnen worden betaald via een Tikkie/betaalverzoek of via een factuur wat ik u zal toesturen.