Honden Massage

Massage aan huis.
Voor alle behandelingen kom ik bij u aan huis. Een van de redenen hiervoor, is dat uw hond in zijn of haar eigen omgeving kan blijven. Wanneer uw hond zich in zijn eigen omgeving bevindt kunnen ze gemakkelijker ontspannen en zorgt dit voor meer rust tijdens de behandeling. Dit resulteert in een fijnere behandeling voor de hond.

We starten met het bespreken van het Massage plan, dit plan heb ik van te voren op maat gemaakt aan de hand van een intake formulier. De hulpvraag van de klant ( Bijvoorbeeld meer ontspanning, ondersteuning bij gedrag of ondersteuning voor het lichaam) gaan we bespreken en we bespreken hoe massage in jullie casus het beste kan werken.
Vervolgens gaan we naar buiten en doe ik een bewegingsanalyse en palpatie. Hiermee ga ik opzoek naar aandachtgebieden in het lijf, om hier met de massage of bewust aanraken rekening mee te houden. Indien nodig verwijs ik door naar een specialist zoals dierenarts, osteopaat etc.

Daarna gaan we weer naar binnen voor de massagesessie of bewust aanraken sessie*. Na de sessie geef ik een paar massage technieken mee voor jou om zelf te blijven toepassen op de hond.

Heb je meerdere sessies geboekt? Dan zitten er minimaal 2 weken tussen elke sessie. En krijg je elke sessie nieuwe oefeningen mee. Tijdens vervolg sessies doen we geen bewegingsanalyse meer, tenzij er iets speelt.

* Indien uw hond de massage niet toelaat, zullen we kijken naar alternatieven. Er wordt altijd rekening gehouden met de grenzen van uw hond, deze worden in geen enkel geval overschreden. Dwang en druk is onwenselijk en onacceptabel bij massage.

** Indien er langer dan 6 maanden geen vervolgsessie heeft plaats gevonden, dient er een nieuwe intake afgenomen te worden.

Welke dienst past het beste bij jou? 
- Intake Massage €60
- Vervolg Massage €30
- Massage Pakket €100
Exclusief reiskosten €0,30

Wat je krijgt:

Een gratis kennismaking gesprek aan de telefoon

Voorbereiding aan de hand van een intake formulier

Een op maat gemaakt advies massage-plan

Intake massage consult van 1,5 uur, vervolg sessies 30-45 minuten / of bewust aanraken sessies

Palpaltie

Bewegingsanalyse door observatie

Wanneer nodig, oefeningen ter bevordering van het zelfvertrouwen, coördinatie/ balans of concentratie.

Absolute Contra- Indicaties 

Absolute contra-indicaties zijn indicaties waarbij we niet mogen masseren in verband met (gezondheids) risico's. 

Koorts, auto-immuunziektes, infectiesziekten.
Hernia
Kanker
Vaccinatie (Vaccinaties zijn een tijdelijke extra belasting voor het immuunsysteem. Tot 10 dagen na de vaccinatie mag er niet gemasseerd worden.)
Gebruik van medicatie (Tot 10 dagen na afloop van medicatie mag er niet gemasseerd worden. Let op: Bij Chronisch gebruik van medicatie, bij bijv artrose, mag er in overleg met de medisch specialist wel gemasseerd worden.)
Huidaandoeningen. (bijv. Schimmelinfectie)
Ernstige orgaanproblemen, zoals hart-, nieren- en leverproblemen.

Relatieve Contra- indicaties:

Bij aanwezige relatieve contra-indicaties mag er alleen een massage uitgevoerd worden na overleg met de medisch specialist of masseer ik alleen op een ander deel van het lichaam. 

Traumatische aandoeningen (Hieronder vallen: Blessures, verstuiking, verzwikking, verreking, kneuzingen en botbreuken.)
Wonden (Afhankelijk van de aard van de wond.)
Aandoeningen aan het bewegingsapparaat. (Bijv. ED, HD, Patella luxatie en artrose. Afhankelijk van de ernst van de aandoening.)
Dracht (Bij een stevige massage bestaat het risico dat er ongewenste hormonale reacties optreden met een mogelijke vroeg geboorte. als reactie. Massage alleen mogelijk met zachte strijkingen.)
Epilepsie (Afhankelijk van de oorzaak, ernst en frequentie van de aanvallen.)
Lokale ontstekingen of allergieën.
Ernstige obesitas.
Ondergewicht of verwaarlozing
Gedragsproblemen waarbij sprake is van agressie richting mensen.

Locatie: Alphen aan den Rijn                           Werkgebieden: Zuidholland, Noord-Holland, Utrecht
Reiskosten €0,30 voor plaatsen buiten Alphen aan den Rijn

Gratis informatie? Lees het hier...                          Wie ben ik en hoe ga ik te werk?

Welke diensten bied ik nog meer?                          Kan ik een gratis kennismaking inplannen?

Wat zeggen mijn klanten?