Gedragsbegeleiding

Gedragsbegeleiding, pup, puber, volwassen hond en senior.

Loop jij tegen gedragsproblemen aan met jouw hond?  En ben jij die  hondeneigenaar die op een liefdevolle en positieve manier wilt werken naar de oplossing. Natuurlijk onder begeleiding van een Gedragsdeskundige.

Ben jij een honden eigenaar die de hond als volwaardig lid van het gezin ziet? Het welzijn fysiek en mentaal van je pup, puber, volwassen hond of senior voorop stelt? Wil je graag je hond beter leren lezen en begrijpen waarom hij iets doet? Ben jij de honden eigenaar die samen met je hond een uitdaging aan wilt gaan naar balans?

Je bent niet op zoek naar een Quick-fix maar begrijpt dat het tijd en inspanning kost.  Dan kan ik jou helpen!

Mijn rol is om je de kennis, inzichten, begeleiding en middelen te geven zodat je zelf met het probleem gedrag aan de slag kan.  Ik heb geen vaste methodes maar kijk naar de combinatie hond-begeleider die voor me staat. Wel zijn al mijn methodes vrij van pijn,angst of dwang. Welzijn van de hond staat centraal.

Hoe vaker een hond bepaald gedrag uitvoert, hoe beter hij hierin word. Het word voor de hond een gewoonte. Wacht dus niet te lang met vragen om hulp.

Van mij leer je onder anderen :
– Goede gewoontes voor een hondeneigenaar
– Opvoeden op een liefdevolle manier
– Probleem gedrag voorkomen
– Wat vertelt jou hond jou met zijn gedrag
– Elkaar begrijpen
– Wat zijn de natuurlijke behoeftes van de hond
– Ongewenst gedrag ombuigen naar gewenst gedrag
– Situatie management (=voorkomen van)

Welke mogelijkheden kan ik bieden?