Gedragsbegeleiding

Loop jij tegen gedragsproblemen aan met jouw hond?  En ben jij die  hondeneigenaar die op een liefdevolle en positieve manier wilt werken naar de oplossing. Natuurlijk onder begeleiding van een Gedragsdeskundige. Ben jij een honden eigenaar die de hond als volwaardig lid van het gezin ziet? Het welzijn fysiek en mentaal van je pup, puber, volwassen hond of senior voorop stelt? Wil je graag je hond beter leren lezen en begrijpen waarom hij iets doet? Ben jij de honden eigenaar die samen met je hond een uitdaging aan wilt gaan naar balans?

Je bent niet op zoek naar een Quick-fix maar begrijpt dat het tijd en inspanning kost.  Dan kan ik jou helpen!

Los online consult

Online consult. Na het consult weet je waar het gedrag vandaan komt en welke emotie dit gedrag aanzet. Ook leer je van mij wat we kunnen doen om jouw hond er op de juiste manier bij te helpen en te begeleiden. Dit consult duurt +- 1,5 uur. En kan voor heel veel problemen ingezet worden.

Bekijk het aanbod

Samen op weg

We gaan samen aan de slag om de samenwerking tussen jou en jouw hond weer in balans te brengen met wederzijds vertrouwen.
Samen op weg traject bestaat uit een online intake consult van 1,5 uur en een praktijksessie in jouw eigen omgeving van 1 uur. Je krijgt alle theoretische kennis en daarna gaan we de theorie in de praktijk brengen en oefenen. Plezier, respect, begrip en succes.

Bekijk het aanbod

Helemaal op maat

In dit traject gaan we een aantal weken met elkaar aan de slag. We gaan aan de slag met de natuurlijke behoeftes van de hond. Leren liefdevol communiceren en jouw hond leren lezen. Emoties veranderen en het daarbij behorende gedrag ombuigen tot gewenst gedrag op een welzijnsgerichte manier. Ik leer jouw alle tools om volledig zelf respectvol met de hond het probleem aan te pakken. Dit bestaat uit een online intake consult en 3 praktijksessies.

Bekijk het aanbod

Sociale wandeling

Een sociale wandeling is een wandeling in duo vorm. Tijdens een wandeling houden wij gepaste afstand tussen de honden en is er altijd een leerzaam doel. Voor pups kan je een wandeling gebruiken om te socialiseren met andere honden. Maar voornamelijk wordt de wandeling ingezet bij honden die spanning opbouwen bij het zien van andere honden. Dit komt meestal door angst of stress.

Bekijk het aanbod

Vuurwerkangst

Heeft jouw hond last van vuurwerkangst? Ik heb mij gespecialiseerd in dit probleem. Dit traject is geschikt voor honden met milde geluidsangst tot honden met echte angstfobieën. We gaan samen aan de slag en je kunt kiezen uit meerdere begeleiding soorten. Zo kun je zo veel of zo weinig begeleiding krijgen als dat jullie samen nodig hebben. Dit traject kan ook volledig online, handig als jullie ver weg wonen.

Bekijk het aanbod

Puppy cursus

Er bestaat nog geen enkele training, cursus of methodiek die naast alle standaard dingen die je verwacht van een puppy training ook nog optimaal rekening hield met het verlagen van stress en waarin er rekening gehouden word met de natuurlijke behoefte van een pup..
Ambers Dogwise samen met Hondencoaching be There, Stressless dogs en Op Hondse Wijze hebben samen de handen in elkaar geslagen en een cursus ontwikkeld.  De online cursus bestaat uit 9 modules waarin alles over het stressless opvoeden stap-voor-stap met duidelijke video’s en stappenplannen wordt uitgelegd.

Voor elke hond

Iedere hond kan bij mij terecht. Pup, Puber, Volwassen, Senior

Goede gewoontes

Van mij leer je onder andere goede gewoontes om met jouw hond om te kunnen gaan, waardoor jullie beide vlekkeloos samen kunnen gaan leven

Elkaar begrijpen

We gaan ons verdiepen in lichaamstaal van de hond. Wat vertelt hij jouw allemaal en hoe kun je die informatie inzetten om het probleem op te lossen en jouw hond zelfverzekerder te maken.

Management

Probleem gedrag voorkomen, veiligheid, met moeilijke situaties om leren gaan en het tegengaan van slechte gewoontes.

Emoties veranderen

Veel probleem gedrag wordt veroorzaakt door negatieve emoties zoals angst, onzekerheid en pijn. Die emoties gaan we ombuigen naar positieve emoties. We maken de hond zelfverzekerd in moeilijke situaties

Zonder correcties

We gaan zonder correcties en methodes met dwang aan de slag. We zetten jouzelf en de hond op voor succes zodat we gewenst gedrag kunnen belonen.

Locatie: Alphen aan de Rijn                           Werkgebieden: Zuidholland, Noord-Holland, Utrecht

Gratis informatie? Lees het hier...                          Wie ben ik en hoe ga ik te werk?

Welke diensten bied ik nog meer?                          Kan ik een gratis kennismaking inplannen?

Wat zeggen mijn klanten?